Gratis fragt Gratis fragt
Ved køb over 499 kr.
Ellers fast lav pris 39 kr.
Bestil inden kl 13 Bestil inden kl 13
Modtag din pakke i morgen
Ingen Ingen
Gebyrer

Cookie- og privatlivspolitik

Brugen af Cookies på vores website

Hos PartExpert bruger vi cookies til, at forbedre brugeroplevelsen, tilpasset indhold, målrettede annoncer, anonym sporring på tværs af hjemmesider, vi bruger også trejdeparts cookies (Google)

Hvad er cookies

En cookie er en datafil som bliver forsøgt gemt på din computer af hjemmesiden du besøger. Cookies bruges af langt de fleste hjemmesider i dag, cookies er med til, at sikre at hjemmesidens funktioner fungerer som de skal, og bruges til, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der lagres ikke nogen personlige informationer i vores cookies, og de kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

Hvilke cookies benytter PartExpert.

Nedenfor finder du en liste over de cookies som PartExpert bruger for at forbedre brugeroplevelsen.

Hos PartExpert benytter vi både Persistent Cookies og Session Cookies. Hvor Session Cookies kun gemmes så længe at browservinduet er åbent, gemmes Persistent cookies også efter at browseren lukkes ned. Hvis du ønsker at vide mere om de to typer af cookies, så kan der findes yderligere information på Foreningen for Dansk Internet Handels hjemmeside som du finder her.

Cookie Type Beskrivelse
PHPSESSIDSessionSession cookie som benyttes til at huske dine valg på sitet, samt din kurv.
localeSessionHusker dit valgte sprog på siden
_ga, _gat_UA-*SessionGoogle Analytics: Bruges til at lave statistik på hvordan brugerne benytter sitet således, at vi løbende kan optimere sitet.
test_cookie, idPersistentGoogle Remarketing, som bruges til målrettet markedsføring.
cookieconsent_dismissedPersistentBenyttes til at huske om du har accepteret cookies på vores site.

Hvordan afviser eller sletter man cookies

Ønsker du ikke at tillade cookies, eller ønsker du at slette cookies du allerede har gemt på din computer, så finder du på erhvervsstyrelsens hjemmeside en guide til hvordan at det gøres. Fremgangsmåden kan findes her og er forskellig alt efter hvilken browser man benytter.

Copyright

Alt på PartExpert`s hjemmeside er beskyttet under loven om ophavsret. Brug af layout, billeder og tekster er forbudt uden forudgående aftale med PartExpert. Hvis De måtte have spørgsmål, da skriv venligst info@partexpert.com

Databeskyttelse

PartExpert 's retningslinjer for indsamling af personoplysninger

Når du besøger PartExpert kan du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre i forbindelse med tilmelding til en eller flere services, samt bestilling af varer. Disse oplysninger sælger PartExpert ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke. I forbindelse med køb af varer på PartExpert kan det være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis GLS eller anden fragtfører, og du vil derfor ved bestilling af varer på PartExpert samtykke i, at PartExpert videregiver oplysninger, der er nødvendige til ordrens gennemførelse og levering, til tredjemand. Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder.

PartExpert har IKKE adgang til Deres kortoplysninger. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen eller hvis der foreligger en retskendelse. Det kan hænde, at vi registrerer din adfærd på PartExpert sider for, at sikre dig den bedst mulige oplevelse på PartExpert.com. Som besøgende på PartExpert.com er det muligt, at PartExpert indhenter ikke identificerbare oplysninger som alder, køn, postadresse o.l. Dette gør vi blandt andet for at finde ud af, hvilke af vore produkter, der er de mest populære. PartExpert er ansvarlig for indsamling og håndtering af data på PartExpert.

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. Vi opbevarer Deres afgivne oplysninger i 10 år. Begrundelsen herfor er, at der på en del varer gives 10 års reklamationsret hos leverandøren. For at kunne hjælpe dem, er vi nødt til at opbevare de opgivne oplysninger i hele denne periode.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Du kan til hver en tid se hvilke kontaktoplysninger PartExpert har registreret om dig inde i dit kundecenter. Skulle du som kunde ønske at få slettet eller ændret visse oplysninger fra din brugerkonto, så står vores supportafdeling til rådighed. De kan se kontaktoplysninger og telefoniske nederst på siden.